Winaico

In 2003 is  Win Win Presision Technology opgericht en is er een start gemaakt met het produceren van hoogwaardige zonnepanelen. Sinds 2003 heeft het merk Winaico een aantal prestigieuze prijzen gewonnen en heeft het een aantal tests als leider afgesloten. Het merk kan zich dan ook meten met de grote spelers in de Solar markt. Winaico presteert het om producten te maken die wat betreft het opwekken van energie de ranglijsten aanvoert. Winaico staat als leverancier van zonnepanelen op de Bloomberg Tier 1 lijst.

Mogelijkheid tot toevoegen 5 jaar of 10 jaar allrisk verzekering.

Winaico levert als een van de weinigen in de Solar markt de mogelijkheid tot een standaard verzekering. Bij aankoop van WINAICO-panelen kan er gekozen worden tussen een 5 jaar of 10 jaar verzekering voor de complete zonne-energie installatie. Hiermee is de investering gedekt tegen alle materiële schade door bijvoorbeeld brand, natuurverschijnselen zoals storm en hagel,diefstal, verkeerd gebruik of bijtschade door dieren – en dat al tijdens de bouwfase. Daarnaast vergoedt de verzekering de misgelopen terug leververgoeding bij schade door bedrijfsonderbreking en mogelijke opbrengstderving.

Het glas:

de beste basis. WINAICO gebruikt alleen hoogtransmissief glas – dat heeft een rechtstreeks positief effect op de prestaties en opbrengst van het paneel. De extra antireflectiecoating op het glas vermindert de hoeveelheid gereflecteerd licht en vergroot de hoeveelheid door de zonnecellen geabsorbeerd licht met 2,5%. Dit draagt bij aan het hoge rendement en de mechanische stabiliteit van de panelen. Het glas beschermt bovendien de onderliggende componenten tegen weersomstandigheden en andere externe invloeden.

De EVA-folie: het betrouwbare contactoppervlak.

EVA-folies verbinden de zonnecellen met het glazen oppervlak en omhullen het paneel. Als folies van slechte kwaliteit zijn, kunnen ze loslaten en gelig verkleuren. De door WINAICO gebruikte kwaliteitsfolie garandeert een isolerende en beschermende werking tijdens de gehele levensduur van het paneel. De folie verhoogt het paneelvermogen met 3% en staat garant voor een constante energieproductie.

De PERC-technologie:

topprestaties in celvorm. PERC staat voor Passivated Emitter and Rear Cell. Dit verbetert de temperatuur en de prestaties bij zwak licht, waardoor het rendement tot 1% hoger is.

Alleen het beste voor de hoogste opbrengsten.

De combinatie van hoogrendementszonnecellen, de beste componenten van toonaangevende fabrikanten en uitstekende productie-expertise leidt tot de beste opbrengsten. Alleen zo kunnen klanten profiteren van betrouwbaar rendement uit hun investering in zonne-energie.

 

Sluit Menu