image description

Over SoliTek

Soli Tek Cells UAB is een gevestigde fabrikant in Europa en distributeur van PV-cellen en modules met een hoofdkantoor en productie-installatie in Vilnius, Litouwen. Ze hebben een geavanceerd merk in de zonne-energie-industrie ontwikkeld, die Europese kwaliteitsproducten van hoge kwaliteit levert voor zowel particuliere als commerciële sectoren.

Het bedrijf combineert de meest geavanceerde technologieën met meer dan 18 jaar ervaring in productie om zo mark leidende producten te produceren. Soli Tek heeft een jaarlijkse productiecapaciteit van 67 MW in cellen en 50 MW in PV-modules en is actief betrokken bij R & D-activiteiten.

Soli Tek maakt gebruik van 100% groene elektriciteit tijdens de productie van solar cellen en PV-modules. Waarvan de meeste elektriciteit wordt gegenereerd door de 1MW geothermie installatie en een 150kW Solar installatie, welke zijn geïnstalleerd in het L.I.G.H.T. WING building.

Soli Tek is onderdeel van het de Global BOD Group GBG

 

Certifications

Een glas/glas  modules zijn betere bestand tegen klimaatinvloeden.

  • In geval van temperatuurverschillen zullen de voor en achterzij synchroon krimpen of uitzetten.
  • Glas is immuun voor invloeden van: rain, hagel, zout, electriciteit, zand krassen en ammonia.
  • De twee glaslagen vormen een supersterke en flexibele combinatie welke tot 1300kg belasting kunnen weerstaan.
Warranty

De glas/glas panelen kunnen toegepast worden voor zowel opdak alsook indak systemen. Hierbij kan een indaksysteem een volledige dakbedekking vervangen of worden gecombineerd met een bestaande dakbedekking.

On Roof
Inroof

Het SolRif indaksysteem kent veel verschillende toepassingen. Zo is het niet alleen toepasbaar als indaksysteem op een standaard dak, maar kan het ook gebruikt worden om een terrasoverkapping of een carport te realiseren.

Terras Achter Huis
20622918_1222475744565936_1396838793_o

Naast modules met een standaard transparantie, kan men ook kiezen voor modules met een andere transparantie. Deze worden vaak toegepast in daken waar lichtinval belangrijk is.

Transparant

 

Sluit Menu