Over Seraphim

 

Jiangsu Seraphim Solar System Co, Ltd is gespecialiseerd in onderzoek, ontwikkeling, productie en verkoop van zonne-PV-producten, alsmede verrichten van aanverwante diensten en biedt klanten over de hele wereld hoogwaardige PV producten. Seraphim producten variëren van zonnecellen en modules voor systeemintegratie en OEM / ODM-diensten. De serie producten en oplossingen kunnen voldoen aan eisen van de klant op verschillende toepassingen. Op dit moment zijn Seraphim producten op grote schaal toegepast in 30 landen, waaronder de Verenigde Staten, Canada, Duitsland, Italië, Australië, Japan, India en China. Seraphim is toegewijd aan het verstrekken van duurzame en schone energie voor klanten die een bijdrage leveren aan de bescherming van het milieu, op zoek naar harmonie tussen mens en natuur als co-existentie.

 

Sinds haar oprichting in 2009, heeft Seraphim belangrijke resultaten in groei en innovatie tot stand gebracht. Met de productie-centra in de Verenigde Staten, China, Japan en Zuid-Afrika, Seraphim heeft nu 2,1 GW zonnepaneel capaciteit en 300MW zonnecel productiecapaciteit.

 

Seraphim is erkend als een Tier 1 Smart Manufacturing door de overheid provincie Jiangsu. Het Smart Manufacturing principe van Seraphim zorgt ervoor dat er op een gecontroleerde wijze geproduceerd kan worden. Seraphim staat op positie 12 in de Bloomberg lijst.

 

Seraphim heeft een breed portfolio, bijvoorbeeld: glas-glas modules, AC modules, 1500V modules, smart modules, Duraflex Modules and Ezbox Modules, bi-facial modules zijn in ontwikkeling.

Certifications

Seraphim werkt constant aan het uitbreiden van haar certificeringen volgens industriestandaarden. Hieronder zijn onder andere TUV, UL, PID free, Zout-Mist, Ammoniak, Stof en Zand, etc. Seraphim is de eerste firma in de wereld die de Thresher Test heeft doorstaan.

 

Seraphim is de eerste producent in de wereld de Thresher betrouwbaarheids-test heeft doorstaan

Uitgegeven door: TÜV SÜD

Test criteria: Drie maal de standaard zoals gedefinieerd in IEC61215 en IEC61730

Test duur: een jaar

Meer informatie over de Thresher Test >

TressrTest

Seraphim heeft extreme tests ondergaan met TÜV SÜD, om middels third party verificatie aan te tonen dat de Seraphim producten werkelijk PID-vrij zijn. TÜV SÜD stelde de Seraphim monocrystalline en polycrystalline series modules bloot aan 85% vochtigheid, 85°C en 1000V bias voltage, gedurende 96 uur. Na deze test bleek dat de modules minder dan 0,5% power output degradatie hadden, wat veruit de toegestane waardes overtreft van 5% degradatie. De test toont aan dat Seraphim modules een excellente kwaliteit en performance bieden.

Pid Free