OVER ONS

achtergrond info

NXTgen NRG (uitgesproken als Next generation Energy) is opgericht door een paar enthousiastelingen die het belangrijk vinden dat we zuinig zijn op onze natuur en leefomgeving. Wij zien dat de fossiele energie voorraden steeds verder opraken. Dit betekend dat we naar andere manieren dienen te zoeken hoe we omgaan met deze energiebronnen en de inzet hiervan kunnen vervangen door andere energiebronnen.

Onze visie

All-electric is de toekomst. Wij zijn van mening dat all-electric de toekomst is voor wat betreft de energievoorziening in huizen. Dit is ook al terug te zien als men het nieuws volgt. Zo zijn er al een aantal grotere bedrijven/instanties die bijvoorbeeld ruimtes niet meer verwarmen met convectie verwarming, maar met infrarood verwarming. Dit zal de komende jaren steeds meer worden.

Geïntegreerde oplossingen

Wij zien de markt op den duur gaan naar oplossingen waarbij meerdere losse producten worden samengevoegd tot een geïntegreerde oplossing. Een geintegreerde oplossing zal onder meer bestaan uit de volgende onderdelen: Zonnepanelen, voor het leveren van de benodigde energie. Elektrische verwarming, voor het verwarmen van onze woningen. Energie opslag, voor het opslaan van overtollige energie welke we op een later moment willen gebruiken. Door dit alles te combineren met een smarthome oplossing, is er een duurzame oplossing te realiseren, die niet alleen zorgt voor een beter milieu maar ook zorgt voor besparingen op onze uitgaven.

Close Menu